:: گزارش سفر خانوادگی تهرانگردی اساتید و کارکنان 9مهر1395 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۷/۱۱ |

AWT IMAGEAWT IMAGE

سفریکروزه تهرانگردی مهر ماه ویژه اساتید و کارمندان محترم دانشگاه به همراه خانواده در تاریخ 9 مهر 1395 برگزار شد.

این سفر در روز جمعه 9 مهر 95 ساعت 8:00 صبح لغایت 17 بود که با حضور 45 همسفر از دانشگاهیان و خانوادهایشان و به صورت بازدید از مجموعه فرهنگی تاریخی گلستان در آغاز سفر، نماز ظهر و عصر در مسجد الشهدای دانشگاه، صرف ناهار (غذای انتخابی در زمان ثبت نام) در سلف اساتید دانشگاه و بازدید از باغ پرندگان لویزان در عصر روز جمعه انجام شد.

دفعات مشاهده: 2907 بار   |   دفعات چاپ: 109 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر