:: نشست فرهنگی اساتید با موضوع تبیین و تحلیل سند دانشگاه اسلامی 20/2/1395 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۳/۳ |

AWT IMAGEنشست فرهنگی ویژه اساتید با حضور دبیر محترم شورای اسلامی شدن دانشگاه ها، جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین شاطری به همراه معاون نظارت و ارزیابی شورای اسلامی شدن دانشگاه ها، جناب آقای مهندس سقزچی و با موضوع تبیین و تحلیل سند دانشگاه اسلامی در روز دوشنبه 20 اردیبهشت 1395 از ساعت 13:30 تا 15:00 در مجتمع امام خمینی (ره) با حضور جمعی از اساتید محترم دانشگاه  برگزار شد. در این جلسه پس از بیان مقدمات موضوع توسط حجت الاسلام شاطری و بیان کلیات طرح توسط مهندس سقزچی اساتید حاضر در جلسه نسبت به اعلام نظر و تبادل دیدگاه ها پرداخته و با توجه به اهمیت موضوع سند اسلامی شدن دانشگاه ها و درخواست حاضرین، مقرر گردید تا جلسه دیگری در تاریخ 3 خرداد 1395 به این موضوع اختصاص یابد.

در ادامه فایل صوتی جلسه جهت بهره برداری علاقه مندان تقدیم می گردد.

دفعات مشاهده: 4128 بار   |   دفعات چاپ: 122 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر