:: نشست گفتمانی اساتید 30فروردین 1395 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۲/۱۱ |

AWT IMAGEAWT IMAGEAWT IMAGEAWT IMAGE

دانش، ودیعه­ای است که خداوند متعال برای اشرف مخلوقات خود کریمانه عطا فرموده است. بهره­گیری از آن نشان شکر نعمت است که خوشبختانه در میان اساتید بزرگوار و در خانواده دانشگاهیان مورد علاقه بوده و هست.

در این راستا مدیریت ارتباطات فرهنگی و اجتماعی در سال جدید، مصمم است فرصتی را فراهم نماید تا اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران که در عرصه­ی علم و فرهنگ پیشگام هستند، بتوانند در حوزه­های شناختی و معرفتی نیز کوله­بار علمی خود را پربارتر نموده و با گفتمان تعاملی، تجربه خرد جمعی را در فضایی دوستانه و منطقی به منصه ظهور رسانند. لذا با استعانت از خداوند متعال، بستری برای تشکیل سلسله نشست های گفتمانی فراهم گردیده است.

در جلسه نخست نشستهای گفتمانی اساتید جناب آقای دکتر بهروز واعظی عضو محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی، مقدماتی را پیرامون دلایل اهمیت توجه به موضوع خداشناسی و راه های مختلف برای رسیدن به وجود خدا را مطرح و بحث نمودند.

به پیوست فایل صوتی جلسه جهت استفاده علاقه مندان تقدیم می گردد. در ضمن اساتیدی که علاقه مند هستند تا در ادامه جلسات شرکت نمایند میتوانند ضمن ارسال مشخصات خود به ایمیل مدیریت ارتباطات فرهنگی و اجتماعی از ادامه مباحث بهره مند گردند.

فایل صوتی

دفعات مشاهده: 3102 بار   |   دفعات چاپ: 152 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر