:: برگزاری نشست فرهنگی اساتید/موضوع معجزه عاشورا، 16آذر1394 ::

نشست فرهنگی ویژه اساتید محترم دانشگاه که در روز دوشنبه ۱۶آذر ۹۴ با موضوع "معجزه عاشورا" (با حضور نویسنده کتاب معجزه عاشورا با رویکردی متفاوت و نو در بررسی نهضت عاشورا و اهدای کتاب مذکور به حاضرین) و با سخنرانی "دکتر حسین غفاری" در مجتمع امام خمینی(ره) از ساعت ۱۳:۳۰لغایت ۱۵ برگزار گردید.

ایشان در این نشست به تبیین مسئله معجزه، زوایای رسالت پیامبران و جایگاه پیامبر خاتم حضرت محمد مصطفی(س) و معجزه قرآن پرداختند. در بخش پایانی نشست فرهنگی، پس از اشاره سخنران به واقعه عاشورا و بیان وقوع معجزه ای انسانی و الهی در روز عاشورا، اساتید حاضر در جلسه دیدگاه ها و سوال های خود را بیان کرده و ایشان به پاسخ و تبیین موضوعات مورد نظر به صورت تئوری و عملی پرداختند.

دفعات مشاهده: 3584 بار   |   دفعات چاپ: 233 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر