:: نشست مدیران فرهنگی دانشکده هاو معاونت فرهنگی و اجتماعی 5آبان94 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۸/۶ |

نشست مدیران فرهنگی دانشکده ها و حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی با حضور 13 تن از مدیران فرهنگی دانشکده ها، معاون فرهنگی و اجتماعی، جناب آقای دکتر شریعت، مدیر ارتباطات فرهنگی و اجتماعی، جناب آقای دکتر مرزبان راد، مدیر مرکز مشاوره، جناب آقای دکتر موسوی خوشدل، مشاور معاون فرهنگی و اجتماعی، جناب آقای ساویز، نماینده محترم دفتر نهاد رهبری در دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین عبدی مقدم و نماینده محترم گروه معارف دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین غفاری در روز سه شنبه 5 آبان 1394 درسالن کنفرانس ساختمان 15 خرداد برگزار شد. در این جلسه پس از قرائت قرآن و بیان نکات مختلف از جانب مسئولین حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی و گروه معارف دانشگاه، اساتید محترم حاضر در جلسه به تبادل نظر پرداختند.

دفعات مشاهده: 4239 بار   |   دفعات چاپ: 236 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر